Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës në gjendje të rëndë shëndetësore

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës në gjendje të rëndë shëndetësore

Ish-deputeti i AAK-së dhe eksperti i sigurisë, Naim Maloku, është në gjendje të rëndë shëndetësore.

Djali i tij ka publikuar fotografi të Malokut, i cili shihet i shtrirë në spital.

“Sikur shumë beteja, edhe kjo qoft e kalume baba jem”, ka shkruar Migjen Maloku, djali i ish-deputetit.

Maloku ka qenë pjesë e UÇK-së dhe llogaritet si një nga njohësit më të mirë të sigurisë.