Iu ndalua hyrja për 5 vite në Kosovë tenton sërish, arrestohet

Iu ndalua hyrja për 5 vite në Kosovë tenton sërish, arrestohet

Një shtetase e Shqipërisë është arrestuar në pikën kufitare në Vermicë, pasiqë i është shmangur verifikimit dhe kontrollimit në pikën kufitare, pasi kishte ndalim hyrje për pesë vjet në R. Kosovës.

Gjithashtu e dyshuara kishte bashkëpunuar edhe me dy persona të dyshuar meshkuj të cilët i kishin premtuar se do ta ndihmojnë në kalimin e kufirit.

Me urdhër të prokurorit, e dyshuara pas intervistimit dërgohet në qendrën e mbajtjes