fbpx

“Janë shënosh si molla” kështu i tha deputetit të LDK-së Drejtori i Policisë për policët invalidë të luftës

“Janë shënosh si molla” kështu i tha deputetit të LDK-së Drejtori i Policisë për policët invalidë të luftës

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Ismet Beqiri ka folur rreth shërimi të policëve të cilin ishin shpallur si invalidë të luftës.

Se çka i tha deputetit Beqiri, drejtori i policisë zbulohet në dokumentar.

Dokumentari i plotë mund ta gjeni këtu.

Indoks në këtë episode do t’i kthehet temës së policëve të përfshirë në vepra kriminale. Disa thonë që
janë raste të izoluara, por ka edhe të atillë që ishin vetë viktima të policisë dhe e shohin që aty ka banda.

Grupe të organizuara kriminale. Fraksione të udhëhequra nga politika.

Do të sillen para publikut raste flagrante të kriminalitetit të policëve kosovarë, si dhe do të ri-sillen në
mendjen e publikut raste që e karakterizojnë këtë forcë. Hulumtimi i InDoks e hedh poshtë klishenë që
deri tash ka ekzistuar, e krijuar nga disa OJQ të dyshimta, që Policia e Kosovës është institucioni më i
besueshëm në vend.