Japonia do ta shqyrtojë mundësinë e rritjes së bursave për studentët kosovarë

Japonia do ta shqyrtojë mundësinë e rritjes së bursave për studentët kosovarë

Japonia do të shqyrtojë mundësinë që të rrisë numrin e bursave për studentët kosovarë.

I ngarkuari me punë në Ambasadën e Japonisë në Kosovë, Ogasawara Mitsunori, ka thënë të martën se është rritur interesi i studentëve kosovarë për të studiuar në Japoni.

Këtë e tha të mërkurën, gjatë takimit që kishte me ministren e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci.

Sipas njoftimit ë MAShT-it, Nagavci i tregoi Mitsunorit për planët e saj në përmirësimin e arsimit në të gjitha nivelet.

Për këtë kërkoi edhe mbështetjen e Japonisë. /Insajderi.com