Jeta mes makinave e orëve të shtrenjta e djalit të deputetit shqiptar

Jeta mes makinave e orëve të shtrenjta e djalit të deputetit shqiptar

Ish-deputeti socialit Tom Doshi është lakuar shpesh herë për jetën e tij luksoze.

Kjo tregohet dhe nga fotot e publikuara nga djali i tij në Instagram.Marko Doshi, djali adoleshent i deputeti tashmë të pavarur të parlamentit shqiptar bën një jetë luksoze.

Në publikimet e tij dominojnë foto me Ora Rolex si dhe makinat luksoze.(periskopi)