Jo vetëm baballarët, shumë miq duket të jenë edhe Endriti me Gregun – ja çfarë po bëjnë ata sonte

Jo vetëm baballarët, shumë miq duket të jenë edhe Endriti me Gregun – ja çfarë po bëjnë ata sonte

Presidenti Hashim Thaçi dhe kryeministri Edi Rama tashmë dihet se janë edhe shumë miq,  përpos marrëdhënieve shumë të mira politike që kanë.

Duket se rrugën e Thaçit dhe të Ramës po e ndjekin edhe djemtë e tyre Endriti dhe Gregu.

Ata sonte kanë dalë bashkë më një klub të natës – nuk dihet nëse janë në Kosovë apo në Shqipëri, shkruan Insajderi.

Fotografinë e ka publikuar Endriti në profilin e tij në Instagram.