Ka nisur protesta para Qeverisë së Kosovës për rastin “Kumanova”

Ka nisur protesta para Qeverisë së Kosovës për rastin “Kumanova”

Organizatat e dala nga lufta e UÇK-së dhe familjarët e të vrarëve dhe të arrestuarve në rastin “Kumanova”, kanë zgjedhur 28 Nëntorin për të mbajtur një protestë në Prishtinë.

OVL të UÇK-së u kanë bërë thirrje qytetarëve dhe veteranëve, që të marrin pjesë në protestë, e cila tashmë ka nisur para ndërtesës së Qeverisë së Kosovës në Prishtinë, raporton Koha.net.

Dhjetëra shqiptarë janë dënuar me burgim të përjetshëm për rastin që ka ndodhur më 10 maj të vitit 2015 në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

Me atë rast janë vrarë disa persona por edhe policë maqedonas.