Kaçanik – Vjedhin pjesët e urës me vlerë mbi 27 mijë euro

Kaçanik –  Vjedhin pjesët e urës me vlerë mbi 27 mijë euro

Policia e Kosovës ka arrestuar dy burra të cilit kishin vjedhur pjesë të metalta të konstruksionit të urave.

Sipas Policisë së Kosovës kostoja e vjedhjes kap shifrën e 27 mijë e 132 euro.

Këta dy persona kishin duke punuar në sigurim të një kompanisë që bënte ndërtimin e rrugës.

Pas arrestimit dhe intervistimit të dyshuarit janë dërguar në mbrojtje.