Kajtazi tregon për anëtarët e LDK-së që nuk e duan suksesin e Osmanit

Kajtazi tregon për anëtarët e LDK-së që nuk e duan suksesin e Osmanit

Kryeredaktori i gazetës online Insajderi, Vehbi Kajtazi ka thënë se hyrja e njerëzve të rinj në lista e subjekteve politike ka qenë më shumë e imponuar se sa vullnet i liderëve të partive politike.

I ftuar në “Click” të RTV21, Kajtazi, po ashtu tha se hyrja e njerëzve të rinj në lista ka lëvizur të tjerët mbrapa dhe se rezultati i shumicës së këtyre që kanë hyrë vonë në lista ka treguar nevojën për ndryshim brenda subjekteve politike,

Kajtazi tha se këtë ndryshim liderët kryesorë të LDK në këtë rast nuk e duan.

“Nuk e don Lutfi Haziri as nuk e don Agim Veliu, as Haki Rugova as Lutfi Zharku rezultatin e Vjosa Osmanit, Lumir Abdigjikut dhe as të Driton Selmanajt”, ka thënë Kajtazi.

Kjo Kajtazit ndodhë sepse përpos Osmanit e cila është në LDK më moti, të tjerët kanë treguar me votë që janë më të fuqishëm se Lutfi Haziri që është pjesë e LDK prej themelimit./Insajderi.com