Kandidati i PDK-së për kryeministër premton rritje pagash për Policinë

Kandidati i PDK-së për kryeministër premton rritje pagash për Policinë

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryeministër, Enver Hoxhaj, ka thënë se do të ketë rritje pagash për Policinë e Kosovës.

Me këtë ai tha se “Policia do të jetë institucioni më kredibil e më profesional në nivel rajoni”.

“Rritja e pagave dhe përkrahja në nivele të ndryshme gjatë qeverisjes së PDK-së, do ta bëjë Policinë̈ e Kosovës, institucionin më kredibil e më profesional në nivel rajoni”, tha Hoxhaj.

“Krenar me djemtë̈ dhe vajzat tona që bartin ketë uniformë”, përfundoi statusi i tij në Facebook. /Insajderi.com