Mediat në Shqipëri: Kapen 2.2 ton kokainë në Kosovë

Mediat në Shqipëri: Kapen 2.2 ton kokainë në Kosovë

Një sasi prej 2 ton e 200 kg kokainë është sekuestruar në Kosovë.

Ky aksion është zhvilluar në bashkëpunim të policisë shqiptare, kosovare dhe italiane, raporton Top Channel.

Kishte kohë që ky kampion “pritej të kapej”, ishte paralajmëruar nga DEA.

Policia e Kosovës nuk ka dhënë detaje për këtë. Diçka e tillë pritet të ndodh shpejt.

Kjo drogë ishte lejuar që të shkonte te porositësi, dy javë më parë ishe vëzhguar në Durrës.

Kap vlerën 6 miliardë euro. /Insajderi.com