Kaq vota mori Labinot Tahiri në vendlindje

Kaq vota mori Labinot Tahiri në vendlindje

Këngëtari dhe ish-deputeti, Labinot Tahiri duket se këtë herë është zhgënjyer nga vendasit e vet pasi nuk e kanë votuar edhe aq shumë sa ka pritur.

Labinot Tahiri ishte deputet nga radhët e koalicionit AAK-PSD, i cili ka arritur të marr 1209 vota gjatë zgjedhjeve të mbajtura me 6 tetor.

Labi dhe partia e tij e re AAK ka dështuar me vota në qytetin e Ferizajt, kjo parti ka arritur të pozicionohet si partia e katërt në qytetin e tretë më të madh në vend.

Ndryshe, partia fituese në Ferizaj ka dal Lëvizja “Vetëvendosje” me 17211 vota.