fbpx

Kasumi me dedikim për vdekjen e mikut të tij Fadil Vokrrit

Kasumi me dedikim për vdekjen e mikut të tij Fadil Vokrrit

Vdekjen e futbollistit me famë Fadil Vokrrit e kanë pritur me dhembje të thellë miqtë dhe kolegët e tij. Një dedikim për vdekjen e legjendës ka bërë edhe zhytësi kosovar Ismajl Kasumi.

“Nuk po mund të pajtohem ende me lajmin e hidhur për ikjen tënde. I lehtë të qoftë dheu miku im i përjetshëm Fadil Vokrri”, ka shkruar Kasumi në llogarinë e tij në Facebook