KEDS-i njofton për ndërprerje të rrymës

KEDS-i njofton për ndërprerje të rrymës

KEDS-i ka njoftuar se në cilat vende do të ketë ndërprerje të rrymës, ndërkaq ka bërë të ditur se arsye për këto ndërprerje janë punimet e domosdoshme të cilat do të kryhen në siguri të sistemit.

Pejë

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

30.01.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Berani, Prapaqani, Bëerliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci I Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë, Buqani dhe Duboviku.

Arsyeja: Montimi i ndarësit 10kV në linjen ekzistuese.

31.01.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovci (Kodi: 14000008) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja: Vendosja e ormanit të ri distributiv në TS ekzistues në Projektin “Sveqël Ajvaaj ” LOT 6,

2.

Në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Blakqorët (Kodi: 14000001005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Blakqorët.

Arsyeja: Sipas projektit “Zgjerimi dhe përforcimi i rrjetit”.