KEDS njofton për reduktime, këto janë komunat që do preken

KEDS njofton për reduktime, këto janë komunat që do preken

KEDS-i ka njoftuar se të mërkurën në disa vende të Podujevës do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të sigurimit të sistemit.

Në njoftimin e lëshuar nga Kompania për Shpërndarje dhe Furnizim me Energji Elektrike, KEDS tregohet edhe sa do të zgjasin këto reduktime.

“TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10 kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 09:30 deri në ora 14:00.

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakinicë dhe Turuqicë. Arsyeja: Energjizimi i kabllos 10kV.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 08:00 deri ne ora 09:00 dhe prej orës 15:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran. Arsyeja: Enegjizimi i transformatorit të ri.

TS TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10 kV FAN Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 08:00 deri ne ora 09:00 dhe prej orës 15:00 deri në ora 16:00.

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatine, Reqicë, Zhiti, Sylevicë,Brecë, Ternavicë, Murgull, Zakut, Metehi, Dobërdol. Arsyeja: Enegjizimi I transformatorit të ri.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet: TS 10/0.4 kV Perani 2 , Peran te plakollët (Kodi: 14000012143, 14000012255) prej orës 08:00 deri ne ora 16:00. Vendet: Një pjesë e fshatit Peran. Arsyeja: Enegjizimi i transformatorit të ri”, thuhet në njoftimin e KEDS-it.