KEDS njofton për reduktime me energji elektrike

KEDS njofton për reduktime me energji elektrike

Kompania energjetike KEDS, ka njoftuar se sot do të ketë reduktime të energjisë elektrike.

Kjo për shkak të punimeve për siguri të sistemi.

Në një kumtesë KEDS ka treguar lokalitetet ku nuk do të ketë rrymë.

Aty tregohen edhe arsyejet specifike pse do të ketë reduktime.

Njoftimi i plotë:

Rajoni i Prishtinës

NS 35/(20)10 kV Mazgit, do të ndërprehet:

 

Dalja 10 kV Millosheva (Kodi: 15019005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llazareva.

Arsyeja: Punime në Projektin LP 10(20) kV Milloshevë.

Rajoni i Prizrenit

NS 35/10 kV Prizreni IV , do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra Teknike (Kodi: 30033009) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00

Vendet: rrugët: 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 231 Hoxhë Tahsini (një pjesë), 339 Ramadan Zaskoci, 364 Suzi Çelebi, 379 Beteja e Koshares (një pjesë), 382 Azem Hajdari, 383 Kaçaniku, 396 Aleksandër Moisiu, 397 Bajram Kelmendi, 398 Sefedin Laçi, 399 Jul Variboba, 401 Beran Gashi, 12 Norë Kelmendi, 403 Betim Berisha, 405 Dukle, 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 410 Halim Spahiu, 412 Karl Topia, 413 Rugova (një pjesë), 407 Asret Poniku dhe 471 Alajdin Gjezari.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NS 35/10 kV Prizreni IV , do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tabahana (Kodi: 30033010) prej orës 12:00 deri ne ora 13:00

Vendet: rrugët: 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 340 Mentor Krasniqi (një pjesë), 343 Lazër Lumnezi, 346 Pal Paluca, 347 Hyse Rexhepi, 349 Themistokli Gërmenji, 357 Pushkatarët, 358 Bujtinat, 359 Iljaz Kuka, 360 Adnan Krasniqi, 362 Papa Gjon Pali, 366 Anton çetta, 368 At Gjergj Fishta, 381 Indrit Cara – Kavaja, 382 Azem Hajdari, 384 Behari dhe Sheshi Shadërvani.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

NS 35/10 kV Prizreni IV , do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zjarrfikësit (Kodi: 30033011) prej orës 13:00 deri ne ora 14:00

Vendet: rrugët: 10 Kukësi (një pjesë), 115 Joni, 117 Dzemail Bjedic, 118 Jani Vreto, 119 Azem Bejta, 122 Xhemil Fluku, 125 Mbreti Pirro, 126 Bajo Topulli, 127 Ibrahim Lutfiu, 128 Feriz susuri, 138 Besëlidhja, 383 Laçaniku, 4 Remzi Ademi, 5 De Rada, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë) dhe 8 Ëilliam Ëalker (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NS 35/10 kV Prizreni IV , do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Motel Prizreni (Kodi: 30033013) prej orës 14:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Spitali Rajonal i Prizrenit dhe 4 konsumatorë komercial në rrugën 437 Mbreti Pleurat.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Punime në projekte investive

Rajoni i Prishtinës

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Çikatovë (Kodi: 16100011) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Demolimi i rrjetit të vjetër dhe energjizimi i rrjetit të ri.

NS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenasi 2 (Kodi: 16100002) prej orës 09:00-09:30 dhe nga ora 15:30-16:00

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

NS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet Stabilimenti 10 kV në Stabiliment Zona Industriale – Solidi prej orës 09:00 -16:00. TS-ët që mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Te Feronikli 1- e poshtme (Kodi: 16100002005)

TS 10/0.4 kV Te Feronikli 2- e epërme (Kodi: 16100002006)

TS 10/0.4 kV Çikatovë e vjetër te miniera-Morinët (Kodi: 16100002133)

TS 10/0.4 kV Çikatovë e Vjetër-Morinët RT 2015 (Kodi: 16100002252)

TS 10/0.4 kV Deponia e Mbeturinave (Kodi: 16100002266)

TS 10/0.4 kV Çikatovë e vjetër (Kodi: 16100002200)

TS 10/0.4 kV Drenas te Qorovitë (Kodi: 16100002219)

Vendet: Te Feronikli 1- e poshtme, Te Feronikli 2 e epërme, Çikatovë e Vjetër te miniera-Morinët, Çikatovë e Vjetër- Morinët RT 2015, Deponia e Mbeturinave, Çikatovë e Vjetër, Drenas te Qorovitë.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

Rajoni i Gjakovës

NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS.10/04KV TS-12 (Kodi: 81000002025) prej orës 11:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Një pjesë e rrugës Ismail Qemali.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.