Kërkohet ndihmë për mjekimin e vajzës 9 muajshe që pësoi djegie të shkallës së tretë

Kërkohet ndihmë për mjekimin e vajzës 9 muajshe që pësoi djegie të shkallës së tretë

Një vajzë nëntë muajshe nga Drenasi ka pësuar djegie të shkallës së tretë dhe aktualisht gjendet në gjendje kome.

Dea Tahirajt e cila është vetëm nëntë muajshe i duhet trajtim urgjent jashtë Kosovës, por kostoja e lartë e shpenzimeve po e pamundëson transferimin e saj pasi për familjarët është e paarritshme.

Të gjithë ata që duan të ndihmojnë Dea Tahirajn për tu mjekuar mund të kontaktojnë babain e saj, Jahir Tahirajn në këtë numër telefoni: +38346147331 apo mund të depononi mjetet në këtë numër të llogarisë bankare.

1501070002065495
Jahir Tahiraj

Dea Tahiraj aktulisht është duke u trajtuar në Klinikën Emergjente në Prishtinë dhe rrethanat e djegies së saj në këtë shkallë janë ende të panjohura për redaksinë.