Kërkohet që Kujtim Shala të jetë në krye të LDK-së

Kërkohet që Kujtim Shala të jetë në krye të LDK-së

Ish-deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Gani Geci, ka kërkuar që Kujtim Shala ta merr drejtimin e Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Kjo pas humbjes së LDK-së në Podujevë nga Lëvizja Vetëvendosje me kandidat Shpejtim Bulliqin.

Kjo ishte humbja e parë e LDK-së në Besianë pas 20 viteve.

Për këtë Gani Geci kërkon që Kujtim Shala duhet të jetë kryetar partie në mënyrë që subjekti më i vjetër politik në vend të reformohet.

“LDK-së i duhet një reformë e thellë një pushim opozitarë dhe nga nji proces i rregullt zgjedhorë brenda partiak krye te saj duhet të vijë akademik si Kujtim Shala pikë. Për ndryshe trendi i ramjes do të jetë i pa ndalshëm”, ka shkruar Gecaj në Facebook. /Insajderi.com