Këshilltari i Hotit: Kthimi i masave shtrënguese u bë pa dëshirën tonë

Këshilltari i kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti vendosi dje për masa të reja kundër coronavirusit në konsultim me institucionet shëndetësore.

Këshilltari i Hotit: Kthimi i masave shtrënguese u bë pa dëshirën tonë

Këshilltari i kryeministrit të Kosovës për shëndetësi, Visar Berisha, ka komentuar vendimin e Qeverisë së Kosovës për disa masa kufizuese kundër përhapjes së virusit COVID-19.

Ai tha se kur erdhën në pushtet kanë gjetur të hapur ekonominë nga lirimi i masave.

Ai shkroi se përqafuan alternativen e parë duke sfiduar rezistencen. Por, në fund ishe e domosdoshme kthimi i disa masvae.

Më 6 korrik Kosova hynë me disa masa të reja të reja, në veçanti qytetet Prishtina, Prizreni, Ferizaji dhe Vushtria të cilat i propozoi kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti në konsultim me institcionet shëndetësore. /Insajderi.com/

Postimi i plotë: