Kështu ia bllokuan serbët rrugën Njësisë Speciale gjatë aksionit në veri

Kështu ia bllokuan serbët rrugën Njësisë Speciale gjatë aksionit në veri

Me qindra serbë kanë bllokuar rrugën Njësisë Speciale gjatë aksionit në orët e hershme të mëngjesit në veri të Mitrovicës.

Sipas disa fotografive, rruga e Njësisë Speciale është bllokuar me goma të cilat janë djegur për të penguar këto njësi në aksionin e tyre.

Deri më tani Policia ka njoftuar se një pjesëtar i PK-së ka mbetur i plagosur dhe dhjetëra të arrestuar e në mesin e tyre edhe komandanti i Policisë së Zubin Potoku.