Kështu u vra Oliver Ivanoviqi, çka mund të gjendet sot në vendin e atentatit?

Kështu u vra Oliver Ivanoviqi, çka mund të gjendet sot në vendin e atentatit?

Sulmuesit e panjohur e qëlluan për vdekje Oliver Ivanoviqin në Mitrovicë,  liderin e Iniciativës Qytetare “Serbia, Demokracia dhe Drejtësia. Në Indoks e mësoni historinë e ditës tragjike dhe çka mund të gjendet në vendin ku u vra Ivanoviqi.

Dokumentarin e plotë mund ta gjeni këtu.

InDoks në këtë dokumentar do t’i kthehet problemit të Veriut që edhe pak ditë do të përballet me zgjedhjet që dihet që do ti fitojë Lista Serbe. Serbë e tjerë, që nga vrasja e Oliver Ivanoviqit, frikësohen t’i konkurrojnë asaj, kurse Vetëvendosja e PDK-ja po marrin pjesë në zgjedhjet që dihet që nuk mund t’i fitojnë. E zgjedhjet edhe mund të dështojnë, ani pse do të shpenzohen qindra-mijëra euro në to.