Këso festimi të golit, nuk keni parë asnjëherë

Këso festimi të golit, nuk keni parë asnjëherë

Festimet e lojtarëve kur shënojnë janë rituale nga më të ndryshmet dhe sisa prej tyre bëhen shumë të famshme pavarësisht se në cilën ndehsje ose në cilën ligë shënohet goli.

Kështu, një gol i shënuar në Ligën e Dytë të Rumanisë, asnjëherë nuk do të ishte temë e medieve në Evropë, sikur autori i këitj goli Stefan Blanaru, të mos festonte, në një mënyrë që nuk ëhstë parë më herët.

Sulmuesi i ekipit Sibiu shënoi në ndeshjen që ekipi i tij e fitoi 2:1, kundër ekipit Luceafarul.
Shikojeni videon.