Këto biznese sot janë të hapura

Këto biznese sot janë të hapura

Kosova i është nënshtruar vendimit qeveritar që gjatë vikendit përfshinë masa kufizuese.

Kjo pasi gjatë kësaj jave janë rritur dukshëm infeksionet e COVID-19.

Kështu të gjitha bizneset do të jenë të mbyllura përpos barnatoreve, marketeve të vogla, furrave dhe pompave të derivateve.

Po ashtu do të lejohet qarkullimi institucioneve shëndetësorë publike e private për furnizim me barna.

Vendimi ka hyrë në fuqi të premten në ora 20:00 do të jetë i vlefshëm deri të hënën në ora 05:00. /Insajderi.com