Këto janë bizneset dhe lidhjet e Rrahim Hashimit me njerëzit e PDK-së dhe udhëheqësit e veteranëve të UÇK-së

Këto janë bizneset dhe lidhjet e Rrahim Hashimit me njerëzit e PDK-së dhe udhëheqësit e veteranëve të UÇK-së

Rrahim Hashimi shfaqet  edhe në videot publike si mashtrues, shfaqet nëpër fotografi në miqësi edhe me Hajdar Beqën, deputet i PDK-së dhe kryetar i degës së kësaj partie në Gjakovë.

InDoks sjell lidhjet biznesore të Rrahim Hashimit që prekin deri te njerëzit më të fuqishme të veteranëve dhe të PDK-së.

Dokumentarin e plotë mund ta gjeni këtu.

InDoks edhe më herët kishte raportuar për këtë figurë të botës së biznesit e i dyshuar edhe si mafioz, por në këtë dokumentar do të sjellim një profil krejt tjetër të tij. Me krejt lidhjet që i ka me botën e krimit. Me botën e politikës. Spiunazhit ndërkombëtarë. Është një histori e madhe që sillet rreth një grupi të vogël, por të fuqishëm njerëzish.