Këto janë bizneset dhe veprimtaritë e dyshimta të kosovarëve që u arrestuan bashkë me ‘Currin’

Këto janë bizneset dhe veprimtaritë e dyshimta të kosovarëve që u arrestuan bashkë me ‘Currin’

Ismet Osmani-Curri  u arrestua edhe me katër persona të dyshuar të tjerë, Rrahim Hashimin, Ilir Bojkun, Mentor Maqanin e Adil Thaqin.

Në InDoks zbulohen veprimtaritë e paligjshme dhe ato të dyshmita  të personave që u arrestuan bashkë me Currin.

Dokumentarin e plotë mund ta gjeni këtu.

InDoks edhe më herët kishte raportuar për këtë figurë të botës së biznesit e i dyshuar edhe si mafioz, por në këtë dokumentar do të sjellim një profil krejt tjetër të tij. Me krejt lidhjet që i ka me botën e krimit. Me botën e politikës. Spiunazhit ndërkombëtarë. Është një histori e madhe që sillet rreth një grupi të vogël, por të fuqishëm njerëzish.