Këto janë komunat më të prekura me COVID-19 në Kosovë, për sot

Këto janë komunat më të prekura me COVID-19 në Kosovë, për sot

Këto janë komunat më të prekura me COVID-19 në Kosovë

Përsëri kanë rezultuar mbi 200 raste me pozitiv me COVID-19 në Kosovë, njofton Insajderi.

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik njofton se brenda 24 orëve të fundit janë 207 raste të tjera pozitive.

Ndërsa komunat më të prekura janë;

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 77 raste, komuna Gjilan 27 raste, komuna Prizren 22 raste, komuna Fushë Kosovë 11 raste, komuna Lipjan 9 raste, komuna Gjakovë 8 raste, komuna Skenderaj 7 raste, komuna Pejë 5 raste, komuna Rahovec 5 raste, komuna Vushtrri 4 raste, komuna Viti 4 raste, komuna Klinë 4 raste, komuna Kamenicë 4 raste, komuna Mitrovicë 3 raste, komuna Obiliq 3 raste, komuna Podujevë 3 raste, komuna Drenas 2 raste, komuna Kllokot 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Deçan, Dragash, Kaçanik, Ferizaj, Graçanicë, Malishevë dhe Shtime.