Këto janë Qendrat Mjekësore që ofrojnë shërbime natën e ndërrimit të motmoteve

Këto janë Qendrat Mjekësore që ofrojnë shërbime natën e ndërrimit të motmoteve

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare, Qendra e Mjekёsisё Urgjente dhe Qendrat e Mjekësisë Familjare nr 2,4,5 e 6 , do të jenë kujdestare gjatë festive të fundvitit në mënyrë që të ofrojnë shërbime shëndetësore për të gjithë qytetarët sipas nevojës.

Qendra e Kryesore e Mjekёsisё Familjare 24 h

 

 

Rr. Fehmi Agani (Qendёr )

Qendra e Mjekёsisё Familjare 2 07:00 – 19:00

Rr. Vllezёrit Fazliu (Kodra e trimave )

Qendra e Mjekёsisё Familjare 4 24h

Rr. Myrvete Maksutaj (Afёr Medresës)

Qendra e Mjekёsisё Familjare 5 24h

Rr. Nёna Tereza (Dardania)

Qendra e Mjekёsiё Familjare 6 07:00 -19:00

Rr. Hyzri Talla (Bregu i Diellit)

Qendra e Mjekёsisё Urgjente 24 h

Rr. Fehmi Lladrovci