Kishte depërtuar Coronavirusi, nesër rihapen këto dy shkolla

Kishte depërtuar Coronavirusi, nesër rihapen këto dy shkolla

Të hënën do të rihapen dy shkolla në Komunën e Malishevës, specifikisht në Kijevë dhe Damanek.

Në këto shkolla kishte depërtuar virusi COVID-19, njofton Insajderi.

Taska-Forca komunale pas shqyrtimit të gjendjes vendosi që këto dy shkolla të hapen përsëri.

Kjo pasi i gjithë stafi i mësimdhënësve kanë rezultuar negativë, ndërsa vetëm dy nxënes rezultuan pozitivë.

Këta dy të infektuar me COVID-19 menjëherë janë izoluar.

Komuna e Malishevë në fillim të pandemisë gjatë muajit mars ishte komuna më e prekur me Coronavirus bashkë me Komunën e Vitisë. /Insajderi.com