Kjo është gjendja e rrugëve në Kosovë pas reshjeve të borës

Kjo është gjendja e rrugëve në Kosovë pas reshjeve të borës

Ministria e Punëve të Brendshme ka publikuar raportin për gjendjen e rrugëve në Kosovë pas reshjeve të borës.

Sipas të dhënave nga kjo ministri në këto momente nuk ka rrëshqitje të dheut dhe as mjegull.

Nga të dhënat e MPB-së, borë ka në disa pjesë të Kosovë por jo edhe akull.

Rrugët janë të kalueshme në të gjithë vendin, por me pajise dimërore.

Raporti mbi gjendjen e rrugëve nga Ministria e Punëve të Brendshme për datën 08.02.2021