Kjo është gjendja shëndetësore e 4 infermiereve të prekura me Koronavirus

Kjo është gjendja shëndetësore e 4 infermiereve të prekura me Koronavirus

Në Klinikën Infektive po vazhdon trajtimi i pacientëve të infektuar me COVID-19. Sot më 10 prill 2020 në këtë klinikë janë të hospitalizuar 44 pacientë.

Sipas njoftimit nga Ministria e Shëndetësisë, prej 44 pacientëve, 40 pacientë janë me COVID- 19.

Sa i përket stafit të Klinikës Infektive, nuk ka raste të reja të infeksionit brenda spitalor, ndërsa nga 5 infermierët e infektuara me COVID- 19, njëra është shëruar dhe liruar në shtëpi, ndërsa 4 infermiere të tjera janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Gjatë 24 orëve të fundit janë liruar 25 raste të cilët janë testuar dhe rezultuar negative për COVID-19.