Kjo është ora kur do të mbahet seanca konstituive

Kjo është ora kur do të mbahet seanca konstituive

Kadri Veseli sot zyrtarisht e ka përfunduar punën e tij si kryetar i Kuvendit të Kosovës.

Ai së bashku me kryesinë e kaluar kanë vendosur për seancën konstituive që do të mbahet më 26 dhejtor në ora 15.

Në të pritet të konstituohet legjislatura e shtate e Kuvendit të Republikë së Kosovës, shkruan Insajderi.

Pavarësisht kësaj dy partitë që kanë marrë më së shumti vota VV dhe LDK ende nuk kanë arritur një marrëveshje për bashkëqeverisje./Insajderi.com