Koalicionet Shqiptare fitojnë 2 mandate në zgjedhjet e Malit të Zi

Koalicionet Shqiptare fitojnë 2 mandate në zgjedhjet e Malit të Zi

Shqiptarët kanë arritur që të fitojnë dy mandate në zgjedhjet parlamentare të Malit të Zi,

Lista Shqiptare 1.4% apo 6.000 vota, ndërsa Koalicioni shqiptar ka marrë 1.1% të votave apo 4.500 vota.

Ata kishin mbështetje nga liderët institucionale të Prishtinës dhe Tiranës, njofton Insajderi.

Kryesuesi i “Listës Shqiptare” Nik Gjeloshi tha në mesazhin e fitores se, “1800 vota i kanë partitë shqiptare e 2500 DPS, jemi mirënjohës për punën e bërë. Në Malësi triumf të thellë shqiptarët. Ne do të vazhdojmë projektin tonë pavarësisht rezultatit total, do investohemi edhe më shumë më te”. /Insajderi.com