Koha kur Albin Kurti mbante shënime gjatë protestave të viteve të 90’ta

Koha kur Albin Kurti mbante shënime gjatë protestave të viteve të 90’ta

Një foto e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, gjatë protestave të viteve të 90’ta, e publikuar para një viti nga Eliza Hoxha, tani deputete e PDK’së, është rikthyer përsëri në rrjetet sociale

Herë pas herë këngëtarja dhe arkitektja kosovare, Eliza Hoxha përmes rrjeteve të saj sociale por edhe ekspozitave të cilat mban, publikon momente të rëndësishme nëpër të cilën ka kaluar populli i Kosovës.

Ajo nga arkiva e saj kishte shpalosur fotografi nga protestat që mbaheshin gjatë viteve të 90’ta në Kosovë, ku ngritej zëri kundër padrejtësive nga okupatori serb.

Eliza në këtë fotografi kishte përshkruar se si Kurti gjente mundësinë të shkruante duke u mbështetur në shpinën e një prej profesorëve të tij.