Koleksioni i Valdrin Sahitit në Javën e Modës Shqiptare në New York

Koleksioni i Valdrin Sahitit në Javën e Modës Shqiptare në New York

Dizejnatori Valdrin Sahiti, do t’i paraqes koleksionin e tij në Javën e Modës Shqiptare në New York.

Sipas Albanian Fashion Agency, Sahiti do ta prezantoj koleksionin e fundit modern dhe klasik të veshjeve dhe fustaneve për tregun evropian dhe amerikan.

“Stilistët e famshëm shqiptarë do nxjerrin në pah karakterin e tyre shqiptar në veshjet që do prezantohen në natën e Albanian Fashion Show në Amerikë. Valdrin Sahiti është ndër dizajnerët më të mirë shqiptar i cili do sjellë veshje tepër elegante tek Java e Modës Shqiptare në New York”, ka thënë themeluesja e Agjencisë së Modës në New York, Mrika Krasniqi.

Modelet të cilat do të prezantojnë veshjet e Valdrin Sahitit do të grymosën nga grimerja e njohur në Kosovë, Sellma Kasumoviq.

Java e Modës Shqiptare në New York do të mbahet nga data 25-30 mars në New York./Insajderi.com