Kolona të gjata në kufi – pritje deri në tri orë

Kolona të gjata në kufi – pritje deri në tri orë

Mërgimtarët po presin me orë të tëra në kufi për tu kthyer në vendlindje.

Qendra Kombëtare për Menaxhimin e Kufijve ka njoftuar për gjendjen e kufijve në Merdarë dhe tek Dheu i Bardhë.

Sipas një postimi në Facebook, ata thonë se tek Dheu i Bardhë pritja për të hyrë në Kosovë deri në tri orë.

Ndërkaq tek kufiri në Merdare sipas tyre, pritja për të hyrë në Kosovë është deri në tri orë, ndërkaq pritjet për të dalë deri në 2 orë e 50 minuta.