Katër komisione parlamentare do të mbajnë takime sot

Katër komisione parlamentare do të mbajnë takime sot

Katër Komisione Parlamentare do të mbajnë takime të mërkurën, njofton Insajderi.

Është paraparë që sot të mblidhet Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione. komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike. Komisioni për Buxhet dhe Transfere. Komisioni për Integrim Evropian.

Në Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione do të shqyrtohet njohja e statusit të ish të dënuarve dhe ish të përndjekurve politikë

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike ku do të shqyrtohet raporti vjetor i Bankës Qendrore të Kosovës.

Në ora 13:00 Komisioni për Integrim Evropian do të shqyrtojë Programin Kombëtar për Zbatimin e Marrëveshjes së Asocimit. /Insajderi.com