Komisioni për Legjislacion interviston sot kandidatët për anëtarë të Këshillit Gjyqësor

Komisioni për Legjislacion interviston sot kandidatët për anëtarë të Këshillit Gjyqësor

Kandidatët për anëtarë të Këshillit Gjyqësor të Kosovës do të intervistohen sot nga Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsion, transmeton Insajderi.

Intervistimi i tyre pritet të bëhet sot në Kuvendin e Kosovës nga ora 09:30.

Ndryshe, ky komision pritet që edhe të shqyrtojë propozimet për anëtarë të Komisionit për Dhënien e Provimit të Jurisprudencës./Insajderi.com