Komuna e Kamenicës ofron mbështetje financiare për foshnjat e porsalindura

Komuna e Kamenicës ofron mbështetje financiare për foshnjat e porsalindura

Komuna e Kamenicës ka marrë vendim që tash e tutje të subvencionojë çiftet e reja me nga 200 euro si mbështetje për foshnjat e porsalindura, njofton Insajderi.

Kryetari i kësaj komune, Qëndron Kastrati, ka thënë se lindja dhe rritja e fëmijëve është sfidë e përgjegjësi e madhe, andaj çiftet tani e tutje do të subvencionohen me nga 200 euro.

“Krijimi i familjes është një nga vendimet më të rëndësishme për çdo çift. Lindja dhe rritja e fëmijëve, është lumturi por edhe përgjegjësi e sfidë e madhe. Sa më të vështira kushtet ekonomike, aq më e madhe sfida. Prandaj, tani e tutje do të subvencionojmë çiftet me nga 200 euro si mbështetje për foshnjat e porsalindura”./Insajderi.com