Komuna e Prishtinës bën thirrje: Mos u jipni personave që kërkojnë lëmoshë

Komuna e Prishtinës bën thirrje: Mos u jipni personave që kërkojnë lëmoshë

Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, kanë marrë një aksion për informimin e qytetarëve në dhënien e lëmoshës për personat që kërkojnë ndihmë.

Sipas broshurës që u është shpërndarë qytetarëve, Komuna dhe Policia bëjnë ftesë të mos japin lëmoshë pasiqë me këtë veprim, po i dëmtojnë fëmijët duke i stimuluar ata ta ushtrojnë këtë dukuri.