Komuna e Prizrenit insiston, vazhdon rrënimi i pjesës pa leje të objektit të “Abi Çarshia”

Komuna e Prizrenit insiston, vazhdon rrënimi i pjesës pa leje të objektit të “Abi Çarshia”

​Drejtoria e Inspektorateve të Prizrenit do të vazhdojë me ekzekutimin e vendimit për rrënimin e pjesës pa leje të objektit “Abi Çarshia”, i cili gjendet në rrugën “Tirana” në Prizren.

“Për shkak të presioneve të vazhdueshme për ta penguar punën e Inspektoratit dhe me qëllim të transparencës në punë, ftojmë përfaqësuesit e mediave që të jenë prezentë në këtë aksion”, thuhet në njoftimin e Komunës së Prizrenit.