Qyteti i Vushtrrisë është treguar mjaft bujar dhe solidarizues me kafshët, saktësisht qentë dhe zogjët. Aty janë krijuar disa pika ku mund të ushqehen gjatë ditës ata. " />

Komuna e Vushtrrisë miqësore me kafshët, ofron ushqim për qentë në rrugë

Komuna e Vushtrrisë miqësore me kafshët, ofron ushqim për qentë në rrugë

Qyteti i Vushtrrisë është treguar mjaft bujar dhe solidarizues me kafshët, saktësisht qentë dhe zogjët.

Aty janë krijuar disa pika ku mund të ushqehen gjatë ditës ata.

Kjo ul rrezikshmëritë e sulmeve nga qentë që shpeshherë ashpërohen për shkak të urisë.

Projekti i pikave për ushqim është finansuar nga OJQ nërkombëtare Straycoco.