Komunitet pakicë joserbe ankohen në PZAP pasi pretendojnë se Lista Serbe manipuloi me vota

Komunitet pakicë joserbe ankohen në PZAP pasi pretendojnë se Lista Serbe manipuloi me vota

Komunitetet pakicë jo-shumicë, janë ankuar në Penalin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

Ankesa lidhet me pretendimet se Lista Serbe “ka manipuluar” me votat e komuniteteve.

Veton Berisha nga Partia LIberale Egjiptiane, Veton Berisha dhe Duda Balje nga Unioni Social-demokrat, dorëzuan ankesë në PZAP.

Sot është dita e fundit ku mund të dorëzohen ankesat dhe pastaj PZAP ka kohë 72 orë për të kthyer përgjigje. /Insajderi.com