Konfiskohet një mitraloz në Herticë të Podujevës

Konfiskohet një mitraloz në Herticë të Podujevës

Policia e Kosovës ka arrestuar dje në fshatin Herticë, të Podujevës pasi gjatë kontrollit në shtëpinë e një të dyshuari ka gjetur dhe konfiskuar një mitraloz i lehtë , prodhim kinez.

I dyshuari  me vendim të prokurorit  pas intervistimit lirohet në procedurë të rregullt.
Rasti sipas policisë ka nodhur rreth orës 13:00.