Koronvavirusi: Katër komunat që i respektuan masat e qeverisë – asnjë i arrestuar

Koronvavirusi: Katër komunat që i respektuan masat e qeverisë – asnjë i arrestuar

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka arrestuar 28 persona.

Të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë për kufizim të lëvizjes.

Më së shumti arrestime kishte në Komunën e Prizrenit, gjithsej 15 persona.

Prishtina është komuna me 8 të arrestuar, pastaj Gjilani me 4. Në Ferizaj u arrestua vetëm një person. Ndërsa në Gjakovë, Pejë dhe Mitrovicë nuk u arrestua asnjë person nga policia.

Më poshtë tabela me statistikat e arrestimeve për mospërfilljen e masave parandaluese kundër koronavirusit gjatë ditës së djeshme.