Kosnett i uron rikthimin në Ballkan, ambasadorit amerikan në Serbi

Kosnett i uron rikthimin në Ballkan, ambasadorit amerikan në Serbi

Ambasadori amerikan në Kosovë, Philip Kosnett i ka uruar mirëseardhje ambasadorit të ri amerikan në Serbi, Anthony Godfrey.

Kosnett përmes profilit të tij në Twitter, ka shkruar se pret të bashkëpunojë me ambasadorin e ri në Beograd për të arritur paqe në rajon.

“I lumtur t’i uroj mirëseardhje në Ballkan, mikut tim Anthony Godfrey, ambasador i ri i SHBA-së në Serbi. Mezi pres në vazhdimin e bashkëpunimit të afërt me ambasadën amerikane në Beograd në arritjen e paqes, drejtësisë dhe prosperitetit në rajon”, ka shkruar Kosnett në Twitter.