Kosova dhe SHBA nënshkruajnë marrëveshjen ekonomike (Dokument)

Kosova dhe SHBA nënshkruajnë marrëveshjen ekonomike (Dokument)

Kosova dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë nënshkruar marrëveshjen ekonomike, njofton Insajderi.

Kryeministri Avdullah Hoti, ka qenë nënshkrues i marrëveshjes për Kosovën, kurse në anën tjetër ajo është nënshkruar nga një prej zyrtarëve amerikan.

Pajtueshmëri për marrëveshjen e nënshkruar sot në Prishtinë, Kosova dhe SHBA janë pajtuar më 4 shtator në Shtëpinë e Bardhë në Uashington. /Insajderi.com