“Kosova do të jetë ndër vendet e para që do ta sigurojë vaksinën anti-COVID”

“Kosova do të jetë ndër vendet e para që do ta sigurojë vaksinën anti-COVID”

Ramush Bejqi, këshilltar i ministrit të Shëndetësisë, Armend Zemaj, se Kosova do të jetë ndër vendet që do ta sigurojë vaksinën anti-COVID menjëherë pasi që të jetë në treg.

“Ministria me kujdes është duke përcjellur të gjitha vaksinat në botë. Unë iu garantojë që Kosova do ta merr vaksinën në një ndër vendet e para të botës. Do të vaksinohet popullata që është e ndjeshme”, ka thënë Bejiqi.

Ai ka komentuar edhe akuzat ndaj Ministrisë së Shëndetësisë se në disa spitale ka “mungesë oksigjeni”.

“Për punën e oksigjenit më tepër ka qenë propagandë. Në QKUK dhe në spitalet rajonale qëndrojmë shumë mirë me furnizim të oksigjenit”, tha ai. /Insajderi.com