Kosova po e feston Ditën e Krishtlindjes

Kosova po e feston Ditën e Krishtlindjes

Për besimtarët krishterë sot është paraparë të mbahet mesha në Katedralen Nënë Tereza Prishtinë, duke filluar nga ora 11:00.

Po në të njëjtën orë në Katedralen Zoja Ndihmëtare në Prizren, Ipeshkvi i Kosovës, Imzot Dodë Gjergji, do të kremtoj meshën e Ditës së Krishtlindjes.

Kurse, nga ora 17:00, do të mbahet mesha në gjuhën angleze, në Kishën e Shën Ndout në Ulpianë, Prishtinë, si dhe në orën 18:00, mesha në Kishën Shën Ndou në Ulpianë, Prishtinë