KQZ ka një kërkese për votat që kanë ardhur nga Serbia

Komisioni Qendror zgjedhorë ka mbajtur sot mbledhjen e radhës ku është diskutuar për procedimin e votave të ardhura nga Serbia dhe nga diaspora.

Sipas tyre kërkohet që të procedohen të gjitha votat e ardhura nga Serbia dhe ato nga diaspora.

“Duhet të përgatite një kërkesë me informata për votat e ardhura nga Serbisë dhe votat e ardhura nga mërgata rreth mënyrës së procedimit të këtyre votave”. /Insajderi.com