KQZ mban mbledhjen e radhës, këto janë pikat e rendit të ditës

KQZ mban mbledhjen e radhës, këto janë pikat e rendit të ditës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mbajë të shtunën mbledhjen e radhës.

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ka treguar pikat e rendit të ditës.

Mbledhja do të mbahet në orën 11:00

  1. Hyrje – Znj. Valdete Daka, Kryesuese e mbledhjes së KQZ-së;
  2. Aktivitetet e ZRPPC-së;
  3. Raportet e Këshillave të KQZ-së:

Këshilli për Operacione Zgjedhore – Shqyrtimi dhe miratimi i formularëve zgjedhorë për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës.

Këshilli për Inforimim Publik – Informatë rreth aktiviteteve të informimit publik.

  1. Të ndryshme;

/Insajderi.com